(Android) Trojan War: Rise of the legendary Sparta kodları generator daşlar
Mar 5, 2022 19:00:35 GMT 8
Post by riebreadacthinci on Mar 5, 2022 19:00:35 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Trojan War: Rise of the legendary Sparta ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Trojan War: Rise of the legendary Sparta IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodları generator daşlar ▞▞▞
▞▞▞ Trojan War: Rise of the legendary Sparta 2022 version ▞▞▞
Bu oyunda həqiqətən məyus oldum. 13-cü mərhələyə çatana qədər bundan çox həzz aldım, sonra personajlarımı maksimum dərəcədə artırmaq üçün əvvəlki səviyyələri təkrar oynatmalı oldum. İndi 14-cü mərhələdə və təkmilləşdirmələrə real pul xərcləməsəniz, keçilməzdir!
Kim mənə takip atar blatnoy__avara4
Bu son yeniləmə tezliklə gələcək, indi oyunlardır
TrojanWarRise
Trojan War: Rise of the legendary Sparta Strategie ssy
Yaxşı
Oynaması sadə və çox əyləncəli oyunu sevirəm uşaqlar, bizə verdiyiniz əyləncə üçün çox sağ olun zəhmət olmasa belə başqa oyun varmı
Ayyv
Niyə Nifrət? Bəli, bu, çubuq müharibəsi irsinin "nüsxəsi" dir, lakin bu, həqiqətən də böyük dəyişiklikdir. Sadəcə olaraq eyni fikirdən istifadə etdilər. Biz orijinal ideyalardan həzz alırıq, amma yenə də yaxşı işdir.
Qarşılaşma ən pisdir.... Əla istirahət edin....
yaxşıdı
Bu əladır, lakin mən kömək edə bilmirəm, ancaq onun çubuq müharibəsi mirasına çox bənzədiyini düşünə bilmirəm, hətta TAM EYNİ MƏTNİ var
Zəhmət olmasa hekayə rejimində daha çox mərhələ əlavə edin və bir neçə daha çox ordu bölməsi əlavə edin
Bu oyunun strategiyalarını sevirəm
AYUS Rac
Bu oyundan çox zövq alıram. Belə əla oyun
3D modellərin və personajların əsl möhtəşəm oyunu gözəl dizaynı onun əsl yaxşı oyununu quraşdırmalıdır
Arzu edirəm ki, uşaqlar, növbəti mərhələyə keçmək üçün o yemək üzərində işləyəsiniz ki, biz yemək toplamağa başlamaqdansa, ordu quruculuğumuza davam edə bilək.
GÖZƏL OYUN.
Yaxşı oyundur, lakin ovçuya nəzarət edib yerə kliklədiyiniz zaman bəzi xəta var. Kameranın diqqəti hələ də ovçuya bağlıdır.
Bu, Stick Wars-un 3-D versiyasıdır. Heç bir yeni ideya həyata keçirilmir.
Tətbiq onu açmağa cəhd etdikdən sonra məni qovduqdan qısa müddət sonra oyun bir neçə gün oynanıldı.
4 saatlıq irəliləyişimi itirdim. Reklamsız seçim də satın alındı. Mən bütün artefaktlarımı itirdim, 15-dən çox səviyyəni geri götürdükdən sonra qeyd etmək lazımdır. Silindi.
Trojan War: Rise of the legendary Sparta Strategy frgr
Trojan War: Rise of the legendary Sparta სტრატეგია nbkn
Çox gözəl oyundur bayıldım😍😍😍😍 sizə kömək edirəm süper oyundu 😘😘😘😘👍👍👍👍👍hamı Yüklsin. Super oyundu 😘😘😘👍👍👍👍👍👍
Boşa getmiş vaxt... heç vaxt yunan və qəhrəman tanrılarını almayın... hmmm
Burning Sky: Aircraft Combat 3D Arcade ftsy
Trojan War: El ascenso de la legendaria Esparta Estrategia nzo
Hər ordu üçün xüsusi bacarıq əlavə edin
Kaş ki, sizdə bunlardan daha çox olsaydı və ya bəlkə də oyunu yeniləyərək səviyyələr yüksəlir, çünki bu oyun məni dəli edərdi, demək istəyirəm ki, bu çox gözəldir .. Mən bu barədə hər şeyi sevirdim. Plz mən mütləq bunlardan daha çoxunu istərdim
yaxşı oyundur, amma sonsuz olan bir az faydasızdır, çünki orada qənimət toplaya bilməzsən. 24-cü gecəyə çatdım və mənim ordum məğlubedilməz kimi görünür, botun onu bitirməsinə icazə vermək qərarına gəldim və pulum eynidir.
Super oyundu amma tez qurtarir
Əla Oyun! Hind dili seçimi olan bəlkə də ilk oyun...
Super oyun, zəhmət olmasa daha çox kubok əlavə edin, mən onu sevirəm
Mükəmməl oyun bitirməmişəm, amma artıq başa düşürəm ki, bitirdikdən sonra daha çox səviyyə istəyəcəyəm, daha çox təkmilləşdirmələr oyunu daha da böyüdəcək
Huu
Hekayə rejimi asan bir yol idi, ritmə çevrilir, hər səviyyəni eyni şeyi etməklə, heç bir sehr və ya heç bir şey etmədən sözün əsl mənasında döyülür.
Əla oyun həqiqətən əyləncəlidir və mən bunun necə çətin ola biləcəyini sevirəm, amma yenə də həqiqətən əyləncəlidir, çətin oyunları sevən insanlara mütləq tövsiyə edirəm
Bu, çox təsir edici bir oyundur və oynamaq çox maraqlıdır.