Post by riebreadacthinci on Mar 5, 2022 18:51:29 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Mama: Let\u0027s cook! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Mama: Let\u0027s cook! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi palielina naudu ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Mama: Let\u0027s cook! 2022 version ▞▞▞
Man vienmēr ir paticis gatavot mammu un mehāniķus, taču tas ir kļuvis par košumu un ātru. Arī imo notiek pārāk daudz, jo viss, ko es gribēju darīt, bija gatavot. Restorāns, dārzs un makšķerēšana ir forši, bet es vēlos, lai tas būtu veids, kā tikai gatavot ēdienu, dodiet tai vairāk, ja ir arī iespēja mierīgākai grafikai man nepatīk galvassāpes lol
Es atceros, ka spēlēju šo, kad tas tikko tika izlaists, tikai kā 10~receptes, paskaties to tagad, darbojas restorāns, makšķerēšana, tirdzniecības centrs, kopš tā laika tas ir ļoti uzlabojies, vēl neesmu satikusi P2W, bet ir vērts atgriezties.
Tā ir laba spēle, taču tā pārāk ātri pastāsta pārāk daudz. Es pabeidzu recepti un saņemu apmēram 4 uznirstošos logus, kas stāsta par dažādām lietām, kas paiet tik ātri
Es nevaru gatavot virtuvē.Katru reizi, kad mēģinu, tas sasalst, kopš mojo lieta iznāca. Es to vēl nevaru atvērt. Kas notiek?
Tā ir jauka spēle, bet kāpēc, mēģinot to atjaunināt, jums ir jāizdzēš spēles mājieni uz 2 zvaigznēm
Šai lietotnei ir makšķerēšanas simulators, lauksaimniecības simulators, restorāna simulators un pārsteidzoši tulkota Cooking Mama saskarnes versija. Nav obligātu reklāmu, un jūs saņemat spēles bonusus par katru reklāmu, kuru skatāties, un veikals, kurā jūs iegādājaties "receptes" par īstu naudu, ir ļoti saprotams veids, kā atbalstīt lietotni. Es maksāšu par papildu receptēm, un cerams, ka vienīgās būtiskās izmaiņas būs kļūdu labojumi.
Ļoti pārpildīta grafika. Slikta lietotāja pieredze. Spēle pati par sevi ir tik ātra, ka jūs nezināt, kas notiek. Lai gan apmācības nav skaidras (spēle tomēr ir pietiekami vienkārša), taču grafika/māksla ir ārkārtīgi pārpildīta (nepārprotiet, māksla ir skaista). Vienumi / ēdienkarte ir visur. Krāsas sāp acis, un jūs nezināt, kura poga ko dara. Mūzika noteikti ir vilšanās. Tāda sajūta, ka tu esi sacīkstēs, kurās nevēlies piedalīties. Šī spēle rada stresu.
Nav norādījumu. Tas vienkārši iemet jūs dziļā galā, bet saka: "dari to kā piemērā", ja tāda nav.
Es darīju darbības, bet stulbā spēle pat nereģistrēja, ka es kaut ko izdarīju!!!! Es turēšu to spēlēt savā Wii! Mobilā versija ir sūdīga!!!
pilnībā noplēst oriģinālo, tas visu dara pats, kamēr jūs vienkārši noklikšķiniet un skatāties reklāmas
Gatavošanas mamma ir labākais gatavošanas apo. Man ļoti patīk veids, kā tas tika izgatavots. šķiet, ka es to gatavoju. Tam ir arī citas spēles, piemēram, lauksaimniecība, makšķerēšana, pārdošana un citas, kas padara to jautrāku un interesantāku !!!
Pati forsaka
tas ir piemērots ceļojumiem vai, ja jums ir garlaicīgi, lai gan ar ierobežotām receptēm pēc kāda laika kļūst garlaicīgi
Cooking Mama: Let's cook! Oktatójátékok nic
Šī spēle nepārtraukti avarē atkal un atkal. Tas ir smieklīgi.
ughh!! Tas bija lieliski, līdz atturējāt mani no 10. līmeņa sasniegšanas. Tagad es beigšu spēlēt. Tik vilšanās.
Pārāk daudz uznirstošo logu. Tāpat kā spēle pati par sevi ir jautra, taču es baidos, ka vienkārši jāatver lietotne, jo jūs vienkārši saņemat surogātpastu ar daudzām uznirstošajām logiem, kas atrodas viens pār otru. Tas ir ārprātīgi, un tas pats notiek, kad pabeidzat recepti. Tas vien lika man izdzēst.
kad es to lejupielādēju pirms tam, tas bija lieliski, tāpēc es tam piešķīru 2 zvaigznes, bet tagad es pat nevaru to lejupielādēt, un man ir wifi, tas vienkārši saka, ka lejupielāde gaida, un tas ir tā jau stundu, jūs zināt, ko es tam piešķiru vienu zvaigznīti. tagad jo tas ir ļoti kaitinoši 😠 un satraucoši.
Būtībā es to lejupielādēju, jo man tik ļoti patīk gatavot spēles! Man šī spēle šķita laba, jo redzu atsauksmes, un tajā teikts, ka tā ir lieliska spēle. Jebkurā gadījumā es to novērtēju ar 3, jo tā ir jauka spēle, taču es vēlos, lai tajā būtu dažas apmācības par to, kā to izdarīt. Man sākumā ir grūtības ar makaroniem, es nevaru to saskaņot ar līnijām! Un tam nav nekādas apmācības.Laba spēle vispār, es domāju, ka es vienkārši nezinu, kā to pareizi spēlēt. Mīlu to
Vienīgais iemesls, kāpēc es nepiešķīru šai 5 zvaigznes, bija tāpēc, ka notiek pārāk daudz lietu. Katru reizi, kad kaut ko pabeidzat, tas jūs bombardē ar tādām lietām kā "Ei, pārbaudiet šo režīmu!" Vai "Paskaties sludinājumu!" Tas vienkārši ir ļoti satriecošs, un tas ir jāsamazina.
Laikam nepietiek, un turpini ļaut mums skatīties reklāmu
Godīgi sakot, es dodu priekšroku 3DS spēlēm, jo šai spēlei ir vairāk recepšu, taču jums vismaz nav jāmaksā ar reālu naudu un bez reklāmām.
Tā ir ļoti laba lietotne, ko mēs varam redzēt un gatavot mājās, lai tā būtu ļoti vienkārša. Man patīk šī lietotne, jo es nevaru pateikt neko, tā ir ļoti vienkārša jums un man, un pārējā jūsu izvēle par vissvarīgāko ir ka vienīgais, ko es varu dabūt iespēju gatavot apmēram pirms mēneša un es būšu labs .
Lejupielādēja to tikai ēdiena gatavošanai, taču tajā bija daudz vairāk nekā tikai ēdiena gatavošana un dažu norādījumu ievērošana. Nesūdzos, man patiešām patīk citas komplektā iekļautās mini spēles! Vienkāršas vai diezgan sarežģītas instrukcijas, izaicinājumi, gandrīz (manuprāt) bezgalīgas receptes, ko pagatavot (ja jums dažas ir jālejupielādē un par dažām jāmaksā), jūs nesaņemat visas receptes uzreiz, taču daudz ko varat pagatavot bez maksas! 😍
Meitai tas patīk. Bet jo īpaši tāpēc, ka viņa kaut kā var piekļūt YouTube. Tam nevajadzētu notikt. Kā tas var notikt?
Tāpat kā spēle, kuru es spēlēju uz DS! Vienīgā problēma ir tā, ka tas izslēdzas pēc tam, kad dažas stundas labprāt skatāties reklāmas vai spēlējat spēles. Dažreiz vadīklas ir sarežģītas un liek jums zaudēt laiku izaicinājumu laikā.
Neiesaku. Pārāk daudz reklāmu. Maksājiet, lai progresētu vai uzvarētu, pretējā gadījumā kaut ko darīt ir nepieciešams pārāk ilgi. Pēdējais gatavošanas posms ir pārāk grūts vai "traucē", un, lai mēģinātu vēlreiz, ir jāmaksā, lai jūs nevarētu iegūt 3 zvaigznes, nemaksājot.
Man ļoti patīk šī spēle. Dawolode šo spēli. Mamma gatavo ēdienu. 5 sākums. 😇😇😇
Ir reklāmu pārslodze. Es iesaku mēģināt tos noņemt vai kaut ko citu.
Dāvanu nevaru dabūt vāļā
Esmu tik vīlies, ka viss mans progress, ko esmu nepārtraukti spēlējis, ir zaudēts pēc tā instalēšanas un atkārtotas instalēšanas. ES GRIBU ATGRIEZTIES SAVU PROGRESS!! Pat pēc pieteikšanās Google Play spēlēs nav nekāda progresa
Bloons TD Battles Strategy pax
Tas ir patiešām pārsteidzošs! un tas man atgādina manu bērnību, kad spēlēju šo spēli savā Nintendo DSi, bet tagad tas vairs nav tik jautri, un viss ir saistīts ar naudu?:C
Man ir ieteikums...man apriebies restorānu, kafejnīcu un lielveikalu spēles Kāpēc kāds netaisa līdzņemšanai un krogu simulatora spēles, tās būtu ļoti populāras....it īpaši ar Covid īsumā.....vai mabe kāds izveido Covid spēli, kurā jūs izvairīsities no Covid un pasargājiet sevi. Es uzskatu, ka spēles minūtēs ir tikpat vecas
Tas vienkārši bija par daudz. Es tikai gribēju gatavot gatavošanas darbus kā īstās spēlēs, bet tas mani vienmēr noveda pie visām šīm dažādajām lietām, piemēram, visu recepšu sarežģītākās versijas bija jautras, bet restorāna gabals un saldējuma gatavošana bija vienkārši garlaicīgi un bez prieka. .
Šī spēle ļauj bērniem, kas jaunāki par noteiktu vecumu, piekļūt YouTube. Manas meitas tālrunis ir iestatīts ar ģimenes saiti, un es parasti varu pārraudzīt visas šīs lietas. YouTube nav pieejams bērnu tālruņiem vai planšetdatoriem, tāpēc es biju nikns, kad redzēju, ka viņa izmanto parasto YouTube vietni, izmantojot šo lietotni.
Man vienmēr ir paticis Cooking Mama, un es diezgan daudz uzaugu, izmantojot Nintendo versiju. Es domāju, ka jūs, puiši, nopietni palaidāt garām atzīmi ar šo. Es biju patiesi vīlies, kad uzzināju, ka visas receptes, izņemot četras, maksā naudu. Kopš kura laika tas kļuva par naudu? Tas patiešām atņem veselīgumu, par kuru man vienmēr ir paticis gatavot mammu. Visas receptes ne tikai maksāja naudu, bet arī padarīja to daudz sarežģītāku nekā Nintendo versija, un tas nav tik jautri.
Spēle ir jautra, taču visas reklāmas ir patiešām uzbrūkošas
Es ienīstu spēli, jo to lejupielādējot tā ēd tik daudz datu, un spēlējot jums būs jāpērk lietas ar lielu naudas summu, un pārējās reģistratūras jums būs jāgaida apmēram mēneši, pirms tās atvērs. Uhhhg 😏 cik kaitinoši
tikai nejaušs pārskats ~ bet, kad es spēlēju šo spēli, piemēram, pirms 6 gadiem, jūs izķidāt tītarus un daudz asiņu (nu pirms 6 gadiem man bija 6), un tas liktu jums to izdarīt 10 vai 20 sekundes.
Neķītrs daudzums reklāmu uzvedņu. Pieņemsim, ka ik pēc 20 spēlēšanas sekundēm.
Spēle ir laba, bet pievieno. Ak Dievs, uzmācīgo un neizlaižamo piedevu daudzums ir šausmīgs. Es saprotu, ka jums ir jāpelna nauda, bet pēc katras spēlējot pievienojat. Viens. Kvīts. Ir smieklīgi.
Es zinu, ko cilvēki teiks, es nepiekrītu šim komentāram, bet, godīgi sakot. Tava spēle ir vienkārši laba. Super labi. Burtiski tas padara mani tik izsalkušu, tāpēc dažreiz es to spēlēju ēšanas laikā. Pat tho tā naudas izlietne bezmaksas recepte ir tikai padara mani apmierinātu un izsalkušu, tāpēc es piešķiru tai 5 zvaigznes. Neklausieties tajos cilvēkos, kuri piešķir jums 1 zvaigznīti, viņi ir vienkārši ļoti izvēlīgi.
Cooking Mama: Let's cook! Обучающие dtck
Cooking Mama: Let's cook! Educativo udiv
Man ļoti patīk šī spēle, tāpēc es sniedzu tai labu atsauksmi, jo man patīk gatavot, un visa grafika ir jauka! Nekas nav kārtībā vai problēmas, tāpēc es iesaku jums šo, un tas man atgādina manu māti kā vienmēr🦋✨ Lai jums laba diena>33
Lietotāja interfeiss ir pārāk šaurs. Lielā mērā paļaujas uz reklāmu skatīšanos un cenšas tās izspiest rīklē pēc katras darbības. Gatavošana nav pārāk slikta, ko jūs gaidāt no nosaukuma. Kafejnīcas pievienošana ir patīkams pieskāriens, taču nav īpaši daudz pielāgošanas iespēju, ja vien neesat apmierināts ar to, ka tā neatbilst. Tas ir labi, ja jums ir garlaicīgi, bet ne ieguldīt
Es tikai vēlos teikt, ka man ļoti patīk šī spēle, jo gatavojot man nepatīk grafika, bet tas ir labi, jo man patīk viss pārējais un arī tā ir tik pievilcīga, tāpēc tā ir lieliska spēle, ko spēlēt, kad jums ir garlaicīgi vai vienkārši vēlaties kaut ko darīt. tagad es vēl neesmu pamanījis nekādus trūkumus šajā spēlē, tāpēc tā ir ideāli piemērota man, un man tā ļoti patīk, un ceru, ka tā patiks arī visiem
Ārkārtīgi satriecoši skatoties. Bērnībā es spēlēju šo spēli un atkārtoti lejupielādēju to, lai mēģinātu vēlreiz, taču tas nav tas pats. Ir restorāns, un ražas novākšana. Es tikai gribēju gatavot.
pārāk daudz uznirstošo reklāmu. Es pat nevarēju iegūt iespēju orientēties lietotnē, nesabombardējot uznirstošos logus
Tas ir labi, bet es ienīstu, ka mums jāgaida, lai atvērtu vairāk pārtikas, kas ir vienkārši garlaicīgi
ES mīlu šo spēli! Tas nav tikai "gatavošana", bet tajā ir arī dažādas citas aktivitātes, lai jūs varētu sacensties par restorāna vadīšanu; piemēram, makšķerēšana, augļu dārza un dārza novākšana un restorāna vadīšana. Spēle palīdz man izkļūt no zonas un atpūsties, un vieglā japāņu tēma man atgādina par Japānā pavadīto laiku ♡. Spēlēt var ikviens jebkurā vecumā. Tomēr es netērētu jūsu laiku, iepērkoties lietotnēs, jo tie nav īsti vajadzīgi, lai izbaudītu šo lietotni.
Cooking Mama: Let's cook! Læring eqx
tas bija jautri, bet ieteiktu maziem bērniem bet kopumā tas nebija slikti xxxx